Tuesday, 5 August 2014

Novels Untuk Dijual


Assalamualaikum and hai korang yang sudi baca velog i ni hehe. 
Today taknak cakap banyak. Just nak let go novel yang banyaks kat rumah ni .
So ! untuk those yang minat baca novel tapi nak beli novel murah drpd harga kat kedai, boleh usha kat sini ye :)

Ni semua novel yang i dah beli and dah baca , so nak let go lah. ni kira secondhand la but the condition is still okay tau ! lagipun ni baru baca sekali je . so boleh la tengok list novels yg ada ni ha ! ^^




Novel Untuk Dijual : HARGA JUALAN
Fajar Pakeer -
1 Kudakap Erat Cintamu // Hidayah Othman RM15.00
2 Jiranku Kekasihku // Lysa Allysa RM17.00
Buku Prima -
3 Kau Tercipta Untukku // Shahriah Abdullah RM13.00
4 Suara Cinta Kita // Erisya Riftha RM21.00
5 Kasih Tak Kesampaian // Niesya Hanie RM15.00
PTS -
6 Titian Nabi // Muhammad Masykur A. R. Said RM13.00
7 Tuhan Masih Mencintaiku // Lily Haslina Nasir RM17.00
8 Bukan Yang Pertama // Salina Ibrahim RM29.00
9 Selembut Bicara // Saridah Hamid RM13.00
aR -
10 Ayat -ayat Cinta // Habiburrahman El Shirazy RM19.00
11 Bumi Cinta // Habiburrahman El Shirazy RM21.00
12 Dalam Mihrab Cinta // Habiburrahman El Shirazy RM11.00
13 Cinta Suci Zahrana // Habiburrahman El Shirazy RM12.00
14 Ketika Cinta Bertasbih // Habiburrahman El Shirazy RM16.00
15 Ketika Cinta Bertasbih ( ep. 2 ) // Habiburrahman El Shirazy RM21.00
16 Ketika Cinta Berbuah Syurga // Habiburrahman El Shirazy RM10.00
Karya Seni -
17 Meh Sandar Pada Aku ! // Aifa Batrisya RM17.00
18 Suami Yang Kubenci // E-man Sufi RM15.00
19 Dicintai atau Mencintai // Myra Ameer RM27.00
20 Seindah Hujan Cinta // Qash Shazwani RM16.00
21 Suami Aku Ustaz  // Hannah Dhaniyah RM17.00
Jemari Seni -
22 Tunas // Hlovate RM16.00
23 5 Tahun 5 Bulan // Hlovate RM15.00
24 Anthem // Hlovate RM19.00
25 Quartet // Saidatul Saffaa RM15.00
26 Kemilau Mutiara Raudhah // Saidatul Saffaa RM17.00
Alaf 21 -
27 Suara Hati // Anis Ayuni RM5.00
28 Seribu Kali Sayang // Anis Ayuni RM15.00
29 Cinta Yang Kurasa // Anis Ayuni RM20.00
30 Tiada Lagi Mimpi // Sharifah Abu Salem RM15.00
31 Saat Cinta Bersemi // Damya Hanna RM13.00
32 Senafas Rindu // Damya Hanna RM15.00
33 Ingin Berkasih Lagi // Damya Hanna RM20.00
34 Kasih Dania // Ayu Emelda RM15.00
35 Cinta Kepala Batu // Ayu Emelda RM15.00
36 Ria Qistina // Bikash Nur Idris RM10.00
37 Cinta Datang Lagi // Bikash Nur Idris RM12.00
38 Yang Sebenarnya // Aisya Sofea RM15.00
39 Dekatnya Cinta ( Adam & Hawa 2 ) // Aisya Sofea RM21.00
40 Magis // Ramlee Awang Murshid RM16.00
41 Ungu Karmila // Ramlee Awang Murshid RM15.00
42 Mr London Ms Langkawi // Herna Diana RM17.00
Galeri Ilmu -
43 Tuhan Lebih Saintifik // Dr. Farhan Hadi RM11.00
44 Cinta High Class // Fatimah Syarha  (2 pieces available ) RM17.00
45 Sinergi // Hilal Asyraf RM18.00
Penulisan 2 U -
46 Kami Dah Kahwinlah ! // Lisa Muhamad RM13.00
47 Hati Perempuan // Nur Ain Al- Abbas RM22.00
KAKI NOVEL -
48 Bukan Bisikan // Sharina Elisa RM13.00
49 Ku Seru Kasihmu // Izzul Izzati RM14.00
50 Jauhari Hatiku // Imias Farhani RM14.00
51 Kurela Cinta Ini Bertamu // Nurul Bahanudin RM19.00
Telaga Biru -
52 Denyut Kasih Medik // Dr. Farhan Hadi RM18.00
53 Kutemui Cinta-Nya // Dr. Farhan Hadi RM18.00
54 Seindah Mawar Berduri // Fatimah Syarha RM25.00


yang ni rugi if korang tak beli sebab banyak less tau ! up to 50% ! so cepat cepat contact kalau nak ye. harga ni tak termasuk postage. but those yang duduk area ampang, boleh pick up je. any question boleh email dekat fkma25@gmail.com, nak request pic novel pun boleh, grab it now !! thank you ! :D

2 comments:

  1. Hai aka kalau nak beli novel kami dah kahwinlah-penulisan 2u boleh

    ReplyDelete
  2. hai... novel seindah hujan cinta ade lagi tak?

    ReplyDelete